Ga naar Content

Gerelateerde videos

Myron Boadu: "Het voelt goed om terug te zijn"

ALKMAAR - AZ heeft zaterdagmiddag de eerste winst van het nieuwe seizoen geboekt. In een oefenduel tegen Lille wonnen de Alkmaarders met 2-1.

Naast de overwinning viel er ook iets anders in positieve zin op. Myron Boadu maakte eindelijk zijn eerste minuten van het nieuwe seizoen. De spits stond aan de kant vanwege een blessure, maar keert nu dus weer terug.

"Het voelt goed om terug te zijn", zegt Boadu. "Deze week ben ik weer begonnen met trainen met de jongens en als je dan weer in het stadion kan spelen, ondanks dat er geen supporters zijn, dan is dat lekker."

"Ik denk dat ik er sta als de voorronde Champions League begint"

Myron Boadu

Boadu speelde tegen Lille alleen de eerste helft, maar hij verwacht spoedig weer beide helften aan de aftrap te kunnen staan. "Ik denk dat ik met twee wedstrijden weer negentig minuten kan spelen. Ik denk dat ik er sta als de voorronde Champions League begint."

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]