Ga naar Content

Drukte en gezelligheid vandaag bij recreatiegebied Hemmeland

MONNICKENDAM - Ook recreatiegebied Hemmeland in Monnickendam stroomde vandaag vol met mensen die wilden genieten van natuur en verkoeling zochten in het water. "Warm, zomers, heerlijk!"

Drukte en gezelligheid vandaag bij recreatiegebied Hemmeland - NH Nieuws

Met de hoge temperaturen grepen velen hun kans om er lekker op uit te gaan. Bij de strandjes was het druk. "Ik heb lekker twee uurtjes gelegen. Ik dacht spontaan: ik ga even naar Hemmeland", vertelt een bezoekster die op de scooter naar Monnickendam is gekomen. 

Het is druk, maar gelukkig niet té druk. "Het is heel gezellig hier. Je ziet dat mensen zich ruim neerzetten en iedereen houdt heel erg rekening met elkaar."

Zomerhitte

Op de camperplekken van jachthaven Waterland genoten mensen ook van het mooie weer. Twee gasten zijn van plan om vandaag nog te fietsen. "Eerst even zwemmen en als het wat is afgekoeld fietsen." Al valt de warmte toch een beetje tegen. "Als je niks doet is het prima, maar het was al zweten toen we de luifel uitdraaiden", zeggen ze lachend. 

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.