Sport

Telstar maakt einde aan doelpuntendroogte en verslaat Quick Boys

8 augustus 2020, 20.08 uur · Door Redactie

Whatsapp

KATWIJK - Telstar weet weer wat scoren is. De ploeg uit Velsen-Zuid had de afgelopen drie duels het doel nog niet gevonden, maar tijdens het oefenduel met Quick Boys van zaterdagavond is er een einde gekomen aan de doelpuntendroogte. In Katwijk won de ploeg van trainer Andries Jonker met 0-1 van de tweede divisionist. 

Pro Shots/Dennis Wielders

Het duurde lang voor er kansen konden worden genoteerd op sportpark Nieuw Zuid. De eerste mogelijkheid was voor Richelor Sprangers, die zijn inzet voor het doel van Quick Boys-doelman Paul van der Helm langs zag gaan. Kort na de rust deed het grootste gevaar zich voor, maar de poging van Vincent Regeling belandde namens Telstar op de paal. 

Taha

Nadat Olaf van der Sande aan de andere kant een opgelegde kans om de Katwijkers op voorsprong te zetten om zeep had geholpen, deed Redouan Taha dat wel voor de Velsenaren. Taha, die vorig seizoen nog voor FC Twente speelde, werd de diepte ingestuurd en schoot de bal vervolgens in de verre hoek: 0-1. 

Hollandia

Het lukte Telstar vervolgens om de overwinning over de streep te trekken en de eerste overwinning in deze voorbereiding te boeken. Dinsdag is de volgende oefenwedstrijd voor de ploeg van Jonker. Dan nemen de Witte Leeuwen het in eigen huis op tegen het Hoornse Hollandia. 

Opstelling Telstar: Doornbusch, Vlijter, Regeling, Bronkhorst, van Wetten, Taha, Adshead, Dijkstra, Fernandes, Sprangers, Aslan

Opstelling Telstar laatste halfuur: El Ouazzane, Korpershoek, Benamar, El Yaakoubi, van Doorm, Vandermeulen, Pattynama, Cagro, Liesdek, Plet, de Sa

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de uitzending op NH Radio
Whatsapp