Ga naar Content

Emre Aslan en Daniel Adshead nieuwe proefspelers Telstar

VELSEN-ZUID - Telstar heeft vrijdagochtend twee nieuwe proefspelers mogen verwelkomen op de training. Dit keer zijn het Emre Aslan (aanvaller) en middenvelder Daniel Adshead.

Foto: NH Sport / Thomas Brood

Aslan (20) heeft de Turkse nationaliteit en kwam eerder uit in de jeugd van onder anderen Hertha BSC, RB Leipzig en Nürnberg. De rechtspoot heeft onder meer twee optredens in de UEFA Youth League op zijn naam staan. Daarin scoorde hij een keer. Ook heeft hij in Turkse nationale jeugdelftallen gespeeld. Aslan kan op meerdere posities in de aanval uit de voeten.

Adshead

De 18-jarige Adshead is een middenvelder die voor Norwich City speelt. Bovendien is hij jeugdinternational van Engeland. In 2018 nam Norwich de Engelsman over van Rochdale. "Hij wordt echt gezien als een toptalent", laat trainer Andries Jonker weten. "Nu moet Norwich kiezen of hij in de onder-23-competitie in Engeland gaat spelen of dat hij in de eerste divisie komt voetballen. Daarmee is Norwich zeer bekend, vanwege de optredens die Charlie Gilmour hier vorig seizoen heeft gedaan."

Bekijk hieronder het interview met trainer Andries Jonker over de nieuwe proefspelers

Andries Jonker over proefspelers - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]