Ga naar Content

Assistent-trainer langer bij FC Volendam: "De ambities spreken me nog steeds enorm aan"

VOLENDAM - Sipke Hulshoff heeft zijn contract als assistent van Wim Jonk met een jaar verlengd. "De samenwerking tussen Wim, mij en de rest van de staf voelt als vertrouwd en goed", laat de Fries weten.

Wim Jonk en Sipke Hulshoff (r) - Foto: NH Sport

"Ik krijg veel ruimte om mee te helpen in het totale technische plan om het eerste elftal van FC Volendam naar een hoger niveau te tillen"

assistent-traINER SIPKE HULSHOFF

Hulshoff ligt nu vast tot de zomer van 2022. "Uit het tussentijds verlengen van mijn contract spreekt veel waardering", zegt Hulshoff op de website van de club. "De samenwerking tussen Wim, mij en de rest van de staf voelt als vertrouwd en goed. De ambities van de club spreken me nog steeds enorm aan. Ik word elke dag weer in mijn kracht gezet en krijg veel ruimte om mee te helpen in het totale technische plan om het eerste elftal van FC Volendam naar een hoger niveau te tillen."

Eerder was hij werkzaam bij SC Cambuur, FC Groningen, Red Bull Ghana, Al-Arabi en diverse amateurclubs. Hulshoff en Jonk werkten eerder samen tijdens de UEFA Pro-opleiding.

Goede chemie

"Het is heel positief dat ook Sipke zich langer aan FC Volendam wil verbinden", vertelt technisch directeur Jasper van Leeuwen. "Er is een goede chemie tussen Wim, Sipke en de andere stafleden; iedereen kan werken vanuit eigen kracht en samen vullen ze elkaar op een hele natuurlijke manier aan. Dit is ontzettend belangrijk voor de ontwikkelingsomgeving die we willen creëren en ook een absolute randvoorwaarde voor sportief succes."

"Sipke ademt voetbal, zijn passie voor het trainersvak is enorm en dat straalt hij ook iedere dag uit"

technisch directeur jasper van leeuwen

Van Leeuwen over de kwaliteiten van Hulshoff. "Sipke ademt voetbal, zijn passie voor het trainersvak is enorm en dat straalt hij ook iedere dag uit. Zijn fanatisme, gekoppeld aan positieve coaching, werkt heel goed voor onze jonge groep. Het is mooi dat de waardering voor Sipke zoals die leeft binnen de club, nu ook tot uiting komt in deze nieuwe verbintenis."

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]