Ga naar Content

Nieuwe kogelregen: sportclub in Amsterdam Slotervaart beschoten

AMSTERDAM - Voor de tweede keer binnen 24 uur is een gebouw binnen Amsterdam doorzeefd met kogels. Vannacht werd een sportclub aan de Johan Huizingalaan beschoten. Op foto's is te zien dat de ramen van het pand vol kogelgaten zitten.

Schoten gelost op indoor voetbalclub - Foto: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Rond 02.20 uur kreeg de politie een melding van het schietincident binnen. Het gebied rond indoor voetbalclub Cluppi werd afgezet. Op foto's is te zien dat de forensische opsporing onderzoek doet. 

De politie is op zoek naar twee verdachten die na het schietincident zouden zijn gevlucht op een scooter. Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie. 

Gisternacht werd er ook al een gebouw onder vuur genomen. De voordeur van het hotel W Amsterdam in de Spuistraat bleek vol met kogelgaten te zitten. Ook een nooduitgang van het pand werd beschoten. De politie vermoedt dat de verdachte van die schietpartij te voet gevlucht is. 

Nieuwe kogelregen: sportclub in Amsterdam Slotervaart beschoten - NH Nieuws

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.