Ga naar Content

Publiek welkom bij oefenduel tussen RKAV en FC Volendam

VOLENDAM - Er is in beperkte mate publiek welkom bij het oefenduel tussen de amateurs van RKAV Volendam en eerstedivisionist FC Volendam. Het duel wordt woensdag 5 augustus (18.00 uur) gespeeld in het stadion van de profs.

Foto: Pro Shots/Toon Dompeling

De wedstrijd staat in het teken van 'Honderd jaar voetbal in Volendam' en moet een feestelijk karakter hebben. De voetballers van beide teams worden één voor één voorgesteld aan het publiek en bovendien wordt het jubileumshirt gepresenteerd tijdens de wedstrijd. 

Volendam benadrukt dat de bezoekers zich strikt aan de geldende coronamaatregelen moeten houden. Zelf hebben zij al voorzorgsmaatregelen getroffen door aan te geven waar toeschouwers wel en niet mogen zitten. Naast iedere bezette stoel moeten er bijvoorbeeld aan beide zijden drie stoelen vrij worden gehouden en datzelfde geldt voor de rij boven en onder die bezette stoel. 

Pé Muhren en Jaap Jonk

De Pé Muhren tribune en de Jaap Jonk tribune zijn geopend tijdens de jubileumwedstrijd. Bekijk hier welke maatregelen er gelden voor het publiek rondom de oefenwedstrijd. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]