Ga naar Content

NEC neemt Anton Fase over van AZ

NIJMEGEN - Anton Fase (20) zet zijn loopbaan voort bij NEC. De aanvaller, die sinds 2015 in de jeugdopleiding van AZ voetbalde, tekent een contract voor een seizoen in Nijmegen. Bovendien is er de optie om er nog een jaar extra aan vast te plakken. 

Foto: Pro Shots / Voetbal International

Mede door blessures is het avontuur in Alkmaar niet geworden wat de aanvaller ervan had verwacht. In totaal kwam Fase tot zeven optredens voor Jong AZ in de eerste dvisie. "Bij NEC moet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling gaan zetten", vertelt hij op de clubkanalen van NEC. "Ik ben fit en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten beter te leren kennen. Hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet."

NEC is actief op de transfermarkt. Zo haalden ze eerder Amsterdammer Jordy Bruijn op bij SC Heerenveen en namen zij oud-Telstar-speler Elayis Tavsan over van Sparta Rotterdam. Noord-Hollander Marco van Duin werd in De Goffert gepresenteerd als nieuwe keeperstrainer. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]