Ga naar Content

Sonny Stevens blijft het doel van Cambuur verdedigen, ook topscorer Robert Mühren blijft

LEEUWARDEN - Twee Noord-Hollanders zijn ook volgend seizoen actief bij SC Cambuur. Doelman Sonny Stevens uit Hoorn verlengde zijn contract met een jaartje, terwijl topscorer Robert Mühren uit Volendam nog een jaar wordt gehuurd van Zulte Waregem. De spelers proberen volgend seizoen wél te promoveren naar de eredivisie met de Friezen. 

Foto: Pro Shots

Stevens

Stevens hield afgelopen seizoen twaalf keer de nul in 29 wedstrijden. Voordat Stevens vorig jaar bij Cambuur terecht kwam speelde hij voor FC Volendam, FC Twente, Go Ahead Eagles en Excelsior. 

In de aankondigingsvideo van Stevens stak Cambuur nog even de draak met de KNVB:

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Mühren

Mühren scoorde afgelopen seizoen liefst 26 keer in de eerste divisie, daarmee werd hij topscorer. De oud-spits van FC Volendam was daarnaast ook nog eens verantwoordelijk voor zeven assists. "Het was heel lang onzeker of het ging slagen, maar we zijn enorm blij dat het is gelukt", aldus technisch manager Foeke Booy. "Dat de topscorer van de eerste divisie aan boord blijft is een fantastisch signaal."

Eerder maakte NH Sport onderstaande reportage met Mühren

Reportage van Robert Mühren bij SC Cambuur - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]