Ga naar Content

Groot feest op Roald Dahlschool Zwaag, na bijzonder schooljaar eindelijk vakantie

ZWAAG - Groot feest op de Roald Dahschool in Zwaag, na een heel bijzonder schooljaar breekt eindelijk de zomervakantie aan. Het waren gekke maanden, niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de docenten.

Foto: NH Nieuws

Met tientallen kinderen op het schoolplein en een eindmusical sluiten de leerlingen en docenten van de Roald Dahlschool het schooljaar af. "We hebben de afgelopen tijd echt heel veel geleerd", vertelt docent Annemiek Cannegieter. "Je gaat allemaal dingen doen, die je normaal gesproken niet doet." 

"Het was wel even raar, maar je went er ook wel aan"

Thymen Kuipers

Volgens Thymen Kuijpers uit groep 8 is de afgelopen periode wel raar geweest. Hij legt uit dat je je klasgenoten niet ziet, maar daarnaast moet je wel denken aan de anderhalvemetermaatregel. "Het was wel even raar, maar je went er ook wel aan". 

Wat gelukkig niet anders is dan vorig schooljaar is de afscheidsmusical van groep 8. Vlak voordat Thymen het podium op moet laat hij weten het wel spannend te vinden, 'maar dat komt wel goed'. De ouders van groep acht laten weten erg blij te zijn dat het mogelijk is gemaakt de kinderen 'live' te zien. "Beter dat je niet alleen een film krijgt te zien waar je je dochter in ziet", vertelt een trotse vader. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]