Ga naar Content

Ajax dreigt Veltman kwijt te raken

AMSTERDAM - Engeland, Italië of Frankrijk. Ajacied Joël Veltman lijkt te kunnen kiezen in welk land hij zijn loopbaan vervolgt. Er zou concrete interesse zijn in de verdediger, meldt Voetbal International.

Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Meerdere clubs uit de Premier League, een Italiaanse topclub en het Franse Olympique Marseille zouden belangstelling hebben voor de 28-jarige Veltman. Eerder liet de centrale verdediger annex rechtsback al weten graag een buitenlands avontuur aan te gaan. Zijn contract in Amsterdam loopt volgend jaar zomer af, dus dit lijkt het ideale moment om een stap te maken.

Volgens VI zijn de scouts van Olympique Marseille onder de indruk van de Amsterdammer. De club moet echter nog kijken of het mogelijk is om de speler van Ajax te halen gezien de regels voor financial fair-play.

In Frankrijk is de competitie, net als in Nederland, al ten einde. In Engeland en Italië wordt nog gespeeld. Het zou daardoor goed kunnen dat een definitieve overgang nog even op zich laat wachten.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]