Ga naar Content

Nieuwe keeperstrainer Ajax komt over van Almere City

AMSTERDAM - Ajax heeft met Anton Scheutjens een nieuwe keeperstrainer binnengehaald. Hij volgt Carlo l'Ami op, die wel verbonden blijft aan de club.

Foto: Pro Shots / Ron Baltus

Scheutjens komt over van Almere City FC en ondertekent een tweejarig contract. De 52-jarige keeperstrainer was zelf doelman bij Helmond Sport, PSV, Roda JC en Go Ahead Eagles.

Na zijn actieve carrière werd hij keeperstrainer bij FC Kopenhagen en PSV. Via Almere City komt hij nu bij Ajax terecht. "Het werken in de top met topkeepers past bij mijn ambities: de druk van het moeten presteren, de spanning en het toewerken naar grote internationale wedstrijden. Met name dat laatste aspect heb ik het afgelopen jaar echt gemist."

Winston Bogarde, die de laatste maanden al veel te zien was bij de A-selectie, is ook voor komend seizoen toegevoegd aan de staf van hoofdcoach Erik ten Hag.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]