Ga naar Content
Noord-Holland

Bekijk hier de aflevering van Jouw Noord-Holland: Digitaal

26 juni 2020, 11.00 uur · Aangepast 26 juni 2020, 11.37 uur
Door: Robbert Bianchi · Foto:

NOORD-HOLLAND - Snel internet en goede digitale voorzieningen zijn bijna even onmisbaar en vanzelfsprekend als water uit de kraan. Nu veel mensen door de coronacrisis aan huis gebonden zijn, wordt dat des te meer duidelijk. 

Of het nu gaat om het verantwoorden van de productie van een onderneming, een snelle doorstroming van het verkeer of het maken van huiswerk, zonder internet gaat het tegenwoordig niet. Snel internet is een basisbehoefte geworden.

Bekijk hieronder de aflevering Jouw Noord-Holland: Digitaal

Uitzending: Jouw Noord-Holland{ Digitaal - NH Nieuws

De provincie spant zich in voor een uitstekende digitale infrastructuur en stimuleert initiatieven en innovaties die voor verduurzaming zorgen.

In deze uitzending van Jouw Noord-Holland zien we onder andere hoe restwarmte van datacenters studenten er warmpjes bij laat zitten, hoe snelle doorstroming op weg en water mogelijk wordt door slim om te gaan met reisinformatie en hoe winkeliers, uitgedaagd door de coronacrisis, op afstand toch hun klanten weten te bereiken.

Jouw Noord-Holland
Noord-Holland is misschien wel de meest innovatieve provincie als het gaat om kenniseconomie en circulaire economie. De provincie stimuleert op tal van gebieden initiatieven die hieraan bijdragen. In Jouw Noord-Holland laten we dat zien met nieuwsverhalen en video's op onze online platformen én op radio en tv. Jouw Noord-Holland wordt gemaakt in samenwerking met de provincie Noord-Holland.