Ga naar Content

Twee zwaargewonden bij grote vechtpartij in Bergen aan Zee

BERGEN AAN ZEE - Vlakbij de strandafslag van Bergen aan Zee is gisteren rond middernacht een vechtpartij uitgebroken tussen een grote groep jongeren. Twee van hen raakten daarbij zwaargewond.

Foto: NieuwsFoto.nl

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie aan NH Nieuws. De politie reageerde op een melding van een grote vechtpartij tussen zo'n vijftien á twintig jongeren. Ter plaatse werd duidelijk dat een 29-jarige Zaandammer in zijn borst was gestoken. Om hulp te verlenen werd een traumahelikopter ingeschakeld. 

Tijdens het sussen van de gemoederen vond er opnieuw een mishandeling plaats. Een 18-jarige man uit Sint Pancras werd hard neergeslagen door een ander en liep daarbij ernstig aangezichtsletsel op. Volgens de politie heeft hij vermoedelijk zijn kaak gebroken. Ook hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Details

Over de toedracht van de vechtpartij en overige details kan de politie op dit moment nog niks zeggen. Wel vragen ze mensen die beeldmateriaal hebben van de vechtpartij, dit te delen. 

Er zijn nog geen arrestaties verricht. Het onderzoek loopt vandaag verder.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.