Ga naar Content

Brand bij circuit Zandvoort: zwarte rook vanuit wijde omgeving te zien

ZANDVOORT - Bij het circuit van Zandvoort woedt momenteel brand. Volgens de Veiligheidsregio gaat het om een paddock, een stalling waar voor en na races auto's staan opgesteld, maar dat klopt volgens het circuit niet. 

Foto: Robin Antonisse

Een woordvoerder van de Veiligheidsregio laat NH Nieuws weten dat er autobanden in brand staan. Dat veroorzaakt dikke zwarte rookwolken, die vanuit de weide omgeving worden gezien. Het circuit bevestigt die lezing. 

De brandweer heeft het vuur inmiddels onder controle. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De Veiligheidsregio adviseert omwonenden die last van de rook hebben om ramen en deuren te sluiten.

Artikel gaat verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Een woordvoerder van het circuit laat aan NH Nieuws weten dat 'een aantal jongeren op een van de parkeerterreinen aan de buitenzijde van het circuit een aantal bandenstapels in de brand heeft gestoken'. "De politie is het met het signalement van de mogelijke daders achter de jongeren aan."

Brand bij circuit Zandvoort - NH Nieuws

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.