Ga naar Content

Telstar zoekt verder naar versterking

VELSEN-ZUID - Niels van Wetten is de enige van de zes proefspelers die aan de selectie van Telstar wordt toegevoegd.  "De andere jongens sluiten vooralsnog niet aan", vertelt trainer Andries Jonker aan NH Sport. 

Foto: Pro Shots/Joep Leenen

De proefspelers Bo de Bruijn van sc Heerenveen, Siebe Vandermeulen van Racing Genk, Joël Thodé van Vitesse en Vincent Regeling van AZ en Akram Salhi komen op dit moment niet in aanmerking voor een plek in de selectie.

"In een aantal gevallen hebben we die jongens een plezier gedaan. Dan kwam het ons goed uit om een extra speler erbij te hebben. Andere jongens hebben we echt bekeken met een blik: ‘Zijn die interessant?’ Voorlopig is Niels de enige die aansluit bij Telstar," licht Jonker toe. 

"We hebben jongens bekeken met een blik: zijn die interessant?"

Telstar-trainer Andries Jonker

Transfersom Kharchouch

Eerder op de dag werd duidelijk dat Reda Kharchouch naar Sparta Rotterdam verkast. Jonker benadrukt dat de transfersom van de spits, waarvan de hoogte niet bekend is gemaakt, geen vetpot is. Jonker: "Er liggen afspraken met allerlei betrokkenen die ook een deel van de verkoop krijgen. Uiteindelijk blijft er voor Telstar te weinig over om te kunnen zeggen, dat we relaxed op zoek kunnen naar een nieuwe spits."

Lees ook