Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Aan belangstelling om bij Telstar te spelen geen gebrek: zes nieuwelingen op proef

15 juni 2020, 14.18 uur · Aangepast 19 juni 2020, 15.18 uur · Door Redactie

VELSEN-ZUID - Telstar heeft zes spelers op proef. Deze week gaat trainer Andries Jonker  met de technische staf bekijken of zij een toegevoegde waarde voor de selectie zijn.

NH Sport / Rob Wanst

Het gaat om Bo de Bruijn van sc Heerenveen, Siebe Vandermeulen van Racing Genk, Joël Thodé van Vitesse en Akram Salhi.  De laatste kwam in het verleden voor Jong FC Twente en Sparta uit en zit nu zonder club.

Niels van Wetten (ADO Den Haag) en Vincent Regeling (AZ) trainden vorige week ook al mee en mochten deze week terugkomen. "Ik ben tevreden wat ze vorige week hebben laten zien, maar ik ben nog niet voor honderd procent overtuigd ", aldus Jonker.

Vincent Regeling speelde het afgelopen seizoen in Alkmaar geen enkele wedstrijd omdat hij revalideerde van een ernstige kruisbandblessure. "Met Vincent moeten we het rustig aan doen en zeker niet overbelasten. Hij krijgt dus wat extra tijd om zich te bewijzen."

Quote

"Ik krijg elke week tientallen spelers aangeboden door zaakwaarnemers of spelers nemen zelf contact op met mij"

Telstar-trainer andries jonker

Verrast door belangstelling

Jonker is verrast hoeveel belangstelling er is om bij Telstar te komen spelen. "Ik krijg elke week tientallen spelers aangeboden door zaakwaarnemers of spelers nemen zelf contact op met mij." Jonker benadrukt dat spelers vooral moeten beseffen dat de financiële mogelijkheden in Velsen klein zijn en dat voetballers in zichzelf moeten willen investeren.

Telstar is nog op zoek naar een keeper. De Velsenaren hebben voor komend seizoen de beschikking over Jong AZ-huurling Jasper Schendelaar en Abdel El Ouazzane. Jonker:  "Jasper is gehaald als eerste doelman, maar krijgt zeker geen ticket voor 38 wedstrijden. Hij moet zich bewijzen en laten zien dat hij de nummer één is."