Ga naar Content

Brutale roof in Haarlem: dader grijpt naar nek 58-jarige vrouw en steelt ketting

HAARLEM - Een 58-jarige vrouw is gisterochtend bij haar nek gegrepen en beroofd van haar gouden ketting. Dat gebeurde rond 11.45 uur op het Pad van Oudshoorn.

Foto: Google Maps

De vrouw was daar aan het wandelen met haar twee kleinkinderen. De dader kwam naar haar toe lopen, greep haar vast en trok aan de ketting. Toen de ketting los ging, rende de man ermee weg in de richting van de Poelgeest en ging rechtsaf richting Pampus.

Een getuige meldde dat de mogelijke verdachte uiteindelijk weg is gereden op een snorfiets met blauwe kentekenplaat, die daar in de buurt gestald was.

De verdachte is een blanke man van ongeveer 25 jaar oud. Hij is minstens 1,90 meter lang en was in het zwart gekleed. Hij droeg een grijze pet en een donkere zonnebril. Ook droeg hij zwarte handschoenen met een gele streep. De politie is een onderzoek begonnen en is op zoek naar getuigen. 

Meer nieuws uit Haarlem en omgeving?

✔️ Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving, speciaal voor mensen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws!  

✔️ Volg het laatste nieuws altijd via NHNieuws.nl/Haarlem