Ga naar Content

Telstar verlengt contracten van drie spelers

VELSEN-ZUID  - Telstar heeft wederom drie spelers aan de selectie toegevoegd. Abdel El Ouazzane, Cas Dijkstra en Sven van Doorm hebben hun aflopende contracten verlengd. Het drietal stond afgelopen seizoen ook al onder contract, maar wilde nog even wachten met het verlengen.

Foto: NH Nieuws

Abdel El Ouazzane (links op de foto) tekent een contract dat hem voor één seizoen met een optie voor nog een tweede seizoen vastlegt. De doelman kwam aan het begin van het seizoen 2019/2020 naar de Witte Leeuwen en maakte in de thuiswedstrijd tegen Jong AZ zijn officiële debuut in het betaalde voetbal. Vooralsnog is El Ouazzane de enige doelman die Telstar onder contract heeft, maar de komende weken komen daar nog minimaal twee andere doelverdedigers bij.

Middenvelder Cas Dijkstra tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. De 18-jarige Dijkstra kwam begin van het seizoen over van de amateurs van Hollandia uit Hoorn. Hij maakte dit seizoen in de uitwedstrijd tegen FC Volendam zijn debuut.

Sven van Doorm (rechts op de foto) begint aan zijn derde jaar bij Telstar. De middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen. Van Doorm droeg de afgelopen twee seizoenen 51 keer het Telstar-shirt en wist daarin driemaal te scoren.

“Het zijn natuurlijk gekke tijden, maar ik ben blij dat wij deze jongens hebben kunnen binden"

Telstar-trainer Andries jonker
Telstar-trainer Andries Jonker ziet zijn ploeg steeds meer vorm krijgen. "Het zijn natuurlijk gekke tijden, maar ik ben blij dat wij deze jongens hebben kunnen binden. Allemaal hebben zij zich het afgelopen seizoen zo weten te ontwikkelen dat zij een meerwaarde zijn voor Telstar. Ik zie er naar uit om met deze jongens te blijven werken."

Vertrek Springer

Melle Springer heeft Telstar laten weten de club te willen verlaten. Telstar heeft daarom de optie in zijn contract ook niet gelicht. De IJmuidenaar maakte twee seizoenen geleden de overstap van Jong AZ naar zijn woonplaats, maar werd nooit een vaste waarde.

Lees ook