Ga naar Content

Dieven gaan met er rubberboten vandoor: tienduizend euro beloning

AALSMEER - Een brute diefstal afgelopen weekend in een bedrijfsruimte van Rubberboot Holland in Aalsmeer. Dieven stalen in de nacht van zaterdag op zondag twee zogeheten zwarte Zodiac MilPro boten die op een stallingstrailer stonden. De eigenaar van de zaak heeft via Facebook een beloning van tienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip. 

Zodiacboten Rubberboot Holland - Foto: Rubberboot Holland (via Facebook)

Het zijn volgens de eigenaar dezelfde type boten zoals die op bovenstaande foto ter illustratie zijn te zien. De boten waren voorzien van Yamaha buitenboordmotoren van 100 PK. De daders hebben volgens Rubberboot Holland bij de diefstal gebruik gemaakt van een lichtkleurige jeep Defender.

De eigenaar schrijft op Facebook dat de daders na de diefstal zijn gevlucht via de Stommeerkade en de Aalsmeerderweg. Bij de Middenweg zouden ze de N201 zijn opgegaan. De boten zouden zondagochtend even voor 6:00 uur nog gezien zijn op een vluchthaven van de N201, ter hoogte van een industrieterrein in Uithoorn. Ze hebben daar volgens Rubberboot Holland de spanbanden vastgemaakt.

De daders hebben volgens de eigenaar ook eerder in de nacht hun slag geslagen in Aalsmeer. Toen zouden ze een zwarte Zodiac Pro 5.5 hebben gestolen met een lichtgrijs polyester stuurconsole en een Yamaha buitenboordmotor van 100 pk.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!