Ga naar Content

Vader worden én een horecazaak openen: Sebastiaan (37) gaat drukke tijd tegemoet

HAUWERT - Sebastiaan Redeker mag maandag eindelijk de deuren van zijn nieuwe brasserie openen. Eigenlijk was de opening gepland in maart, maar een paar dagen voor het officieuze moment gooide het coronavirus roet in het eten.  

Vader worden én horecazaak openen: Sebastiaan (37) gaat drukke tijd tegemoet - NH Nieuws

Stilzitten was voor Redeker geen optie. Om evengoed aan zijn naamsbekendheid te werken, introduceerde hij samen met drie andere collega's de ’West-Friese borrelbox’ en startte hij een afhaalservice. Daarnaast verkocht hij ook nog eens ambachtelijk schepijs en voorzag hij zijn terras van nieuw meubulair. 

Dat al deze moeite niet voor niets is geweest, blijkt wel uit het aantal reserveringen; de komende drie dagen zit hij helemaal volgeboekt. "Ik denk dat het dorp heel veel te gunnen heeft. En ik zeg altijd hoe kleiner je bent hoe meer je jezelf moet bewijzen door naar de voorgrond te komen", aldus Redeker. 

Lees ook

Vader

De 37-jarige Redeker zal er vanaf 1 juni een drukke tijd tegmoet gaan. Zaterdag is hij namelijk voor de tweede keer vader geworden. Veertien dagen eerder dan gepland.

Redeker: "Ik heb een heel goed team om mij heen waar ik op kan bouwen. Dus met elkaar komen we er door heen en kan ik af en toe nog even stiekem een uurtje naar Neva."

💬 Mail ons met jouw verhaal!
Heb jij tips, een verhaal te vertellen of een interessante foto gemaakt? Stuur ons jouw nieuws via [email protected]!