Ga naar Content

Record voor FC Volendam op openingsdag seizoenkaartcampagne

VOLENDAM - FC Volendam is het aantal van 250 seizoenkaarten voor komend seizoen al ruim gepasseerd. De seizoenskaartcampagne van de Volendammers is donderdag begonnen met een record. De club maakte namelijk bekend dat er al minimaal 250 seizoenkaarten waren besteld op de openingsdag.  

Foto: Pro Shots/Rob Romer
Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Zakelijk directeur Richard de Weijze merkt een bepaalde 'honger' bij supporters. "De seizoenkaartactie loopt erg goed. Daar zijn we echt heel blij mee. Zeker in deze tijden. Het doet iedereen binnen de club goed dat onze fans er vertrouwen in hebben. Je ziet dat het ook heel erg leeft op social media. Mensen moedigen elkaar aan om seizoenkaart te kopen of verlengen, daar zijn we hartstikke trots op."

"Je ziet dat het ook heel erg leeft op social media"

Zakelijk directeur FC Volendam richard de weijze

Geen twijfel

Volendam heeft er niet over getwijfeld om de seizoenkaarten te schrappen voor komend seizoen, zoals Telstar dat wel deed. "Onze supporters smachten weer naar voetbal. Daarom hebben we voor deze strategie gekozen." 

Compensatie

De Volendammers hebben nog geen afspraken gemaakt over eventuele compensatie voor seizoenkaarthouders. "Dat gaan we te zijner tijd bekijken. Niemand kan in de toekomst kijken. Als er blijkt dat er niet gespeeld kan worden met publiek, gaan we daar een oplossing voor vinden", besluit De Weijze.

Lees ook