Ga naar Content

Hilversummers kunnen zaterdag op kroegentocht, maar dan wel achter de webcam

HILVERSUM - Hilversummers kunnen zaterdag op kroegentocht door hun dorp, maar dan thuis vanuit hun luie stoel. De kroegen openen hun deuren voor een digitaal stapavondje. 

Foto:

De online kroegentocht moet het gemis van het ouderwetse stapavondje tijdens de coronscrisis wat draaglijker maken. "Wij missen het proosten en lachen met vrienden in onze gezellige Hilversumse kroegen. We missen het genieten van live muziek van onze favoriete bands. Gelukkig is hier een passende oplossing voor gevonden", zo laat de organisatie weten. 

Alle grote Hilversumse kroegen doen mee. Zo streamt poppodium De Vorstin live-optredens van de Hilversumse band Charmplay, draait nachtcafé G-spot de hele avond dansknallers en houdt Café Nul Vijf En Dertig een popquiz.

Ook aan de drankjes wordt gedacht: kroegtijgers kunnen van te voren een 'anderhalve meter bier box' bestellen, gevuld met biertjes, snacks, cadeautjes en toegangskaartjes voor de activiteiten. 

Hilversummers weer op kroegentocht, maar wel digitaal - NH Nieuws

De kroegentocht moet de nog altijd gesloten Hilversumse uitgaangsgelegenheden steunen tijdens de coronacrisis. De opbrengst wordt over de horecagelegenheden en deelnemende artiesten verdeeld. 

De kroegentocht duurt zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur. 

Corona in 't Gooi
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier
💬 Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via Whatsapp. App 'NH GOOI AAN' naar 0888505651