Ga naar Content

Naarder speelpark Oud Valkeveen heropent voorzichtig de deuren

NAARDEN - Na een noodgedwongen wekenlange sluiting gaat speelpark Oud Valkeveen aanstaande woensdag weer open. Het speelpark verwelkomt eerst abonnementhouders en wil stap voor stap ook andere bezoekers weer toelaten.

Foto: Speelpark Oud Valkeveen

Het grote Naarder speelpark heeft de afgelopen weken gewerkt aan een 'coronaprotocol': er zijn regels opgesteld als het gaat om hygiëne en afstand houden. Daarnaast mogen alleen kinderen de attracties in, ouders mogen niet instappen. 

Het speelpark stelt dat kinderen weer vrij mogen rondbanjeren door het park, maar doet wel een oproep aan ouders om afstand van elkaar te houden. Er worden maatregelen genomen om daarbij te helpen.

Oud Valkeveen wacht nog wel op toestemming van de gemeente om te toiletten en eettentjes ook te mogen openen. "Maar we hebben vertrouwen dat we daar samen met de gemeente afspraken over kunnen maken", vertelt parkmanager Jan Willem de Langen. 

Eerste stap

Het verwelkomen van abonnementshouders noemt het speelpark een eerste stap. De komende weken wordt gekeken of alle genomen maatregelen voldoen of dat er nog iets moet worden verbeterd. Als alles goed loopt, wordt de losse kaartverkoop weer opgestart. Ook dan wordt er een maximum gesteld aan het aantal bezoekers. 

Corona in 't Gooi
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier
💬 Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via Whatsapp. App 'NH GOOI AAN' naar 0888505651

Lees ook