Ga naar Content

IC-verpleegkundige Britt Grevelink vlogt voor NH Nieuws: "Op dit moment gaat het goed"

HAARLEM - Het personeel in de Noord-Hollandse ziekenhuizen werkt harder dan ooit, nu de coronacrisis de wereld al maanden in zijn greep heeft. Daarom geeft NH Nieuws een podium aan alle strijders die binnen de muren van het ziekenhuis zich dag en nacht uit de naad werken. Zo ook verplundige Britt Grevelink. 

Britt Grevelink - NH Nieuws

Britt werkt op de Intensive Care in het Spaarne Gasthuis en vertelt in deze vlog hoe het op dit moment gaat op de corona-afdeling.

"Ook deze week was het te doen. Er was één dienst druk. We hadden veel logistieke dingen die er moesten gebeuren. Mensen moesten naar een CT-scan en dat is best een onderneming. Dat zijn de dingen waar we nu allemaal mee bezig zijn."

Revalideren

Volgens Britt zijn de grote revalidatieprocessen begonnen voor de mensen die nu al een lange tijd op de IC liggen. "Dus we gaan zien hoe dat allemaal gaat uitpakken en hoe lang ze nog hier moeten blijven. Op dit moment gaat het goed."

NH Nieuws geeft de komende tijd een platform aan het ziekenhuispersoneel dat de coronacrisis bestrijdt. Bekijk hier meer.