Ga naar Content

Gouden tijden voor Wormerveers vloerbedrijf

WORMERVEER - Door de coronacrisis raken veel mensen hun baan kwijt en verkeren veel bedrijven in zwaar weer. Dat is niet geval voor 't Saense Parkethuys uit Wormerveer. Het vloerenbedrijf heeft heel veel nieuwe aanvragen voor vloeren.

Gouden tijden voor vloerenbedrijven - NH Nieuws

"We hebben het heel druk", aldus verkoper Jan Hopman van 't Saense Parkethuys. "Restaurant, musea en café's zijn dicht en hebben nu de tijd om de vloeren op te knappen."

Iets verderop in eetcafé Sman in Wormerveer is Danny Pickkers druk bezig met z'n vloer. Nu de deuren van zijn eetcafé gesloten zijn, heeft de kroegbaas mooi de tijd om te klussen. "Het is bezigheidstherapie. Ik mis het wel, de drukte om me heen. Ik ben stil thuis, want ik heb niks meer te vertellen."

"Voorlopig is de planning nog vol, maar daarna zal het ook voor ons gaan dalen"

Jan Hopman, verkoper van 't Saense parkethuys

Moeilijke tijden voor eetcafé Sman, maar dat geldt dus niet voor 't Saense Parkethuys. Al beseffen ze daar dat het in deze coronacrisis ook zo weer anders kan zijn. "Voorlopig is de planning nog vol, maar daarna zal het ook voor ons gaan dalen. Dan moeten we het van de kleine projecten hebben." Vertelt Jan Hopman op het industrieterrein van Wormerveer.

Corona in Noord-Holland
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier