Start van hoofdcontent

Haarlemmermeer

NL
V

Hoofddorper (21) uit het niets mishandeld en gestoken op straat

9 april 2020, 11.39 uur · Door Redactie

HOOFDDORP - Een 21-jarige man uit Hoofddorp is vannacht uit het niets mishandeld en in zijn buik gestoken. Mogelijk probeerden de daders hem te beroven.

AT5 / Luuk Koenen

De man liep rond middernacht vanuit de Dussenstraat de Fanny Blankers-Koenlaan in. Daar werd hij door vier mannen aangesproken, die hem vanuit het niets in elkaar sloegen.

Hij liep daarbij meerdere verwondingen op, waaronder een steekwond in zijn buik. De vier daders, onder wie een met een donkere huidskleur, een met een lichtgetinte huidskleur en een met kort haar, gingen er vervolgens vandoor in een donkere auto.

Gelukkig voor het slachtoffer had hij op het moment van de aanval zijn vriendin aan de telefoon, die hoorde dat hij mishandeld werd en haar vriend later aantrof op de Fanny Blankers-Koenlaan.

De 21-jarige Hoofddorper werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij geopereerd moest worden. De politie heeft de omgeving uitgekamd op zoek naar de daders, maar deze waren er al vandoor.

Beroving met geweld

Mogelijk gaat het om een (poging tot) beroving met geweld. Of de daders iets buit hebben gemaakt, is nog niet duidelijk. 

De politie is op zoek naar getuigen.