Gooi

Hilversum: "Neem een video op en steek elkaar een hart onder de riem"

8 april 2020, 13.21 uur ยท Door Sjoerd Stoop

Whatsapp

HILVERSUM - Het moet een flink hart onder de riem worden voor heel Hilversum: Hilversummers worden opgeroepen om elkaar te steunen en een filmpje voor elkaar op te nemen. Dat gebeurt onder het motto 'Samen zijn we Hilversum'.

Adobe Stock
Adobe Stock

Alle opgenomen filmpjes worden samengevoegd tot een langere videoclip, gemaakt door Hilversum Marketing. "Steek elkaar een hart onder de riem door een positief geluid van jezelf te laten horen. Film jezelf of je familie. Hoe zitten jullie erbij: in je woonkamer, in je tuin, op je werk. Samen maken we een toffe, vrolijke clip", luidt de oproep aan de Hilversummers.

Alle Hilversummers kunnen meedoen: van vaders en moeders met kinderen tot supermarktpersoneel en de burgemeester.

Meedoen kan alleen vandaag, morgen en vrijdag nog. Daarna worden alle filmpjes onder handen genomen. De videoclip wordt vervolgens gepresenteerd op www.livehilversum.nl. Daar kunnen nu ook al de filmpjes naar worden doorgestuurd.

Raamposter

De videoclip is niet het enige waarmee flink wordt gewerkt om het saamhorigheidsgevoel te vergroten onder Hilversummers tijdens deze coronacrisis. Eerder kwam Hilversum Marketing al met een grote poster met de woorden 'Spread the love' en 'Samen zijn we Hilversum'. Hilversummers werden opgeroepen om die voor het raam te hangen.

Corona in 't Gooi'
๐Ÿ“ฐ Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
๐Ÿ“บ Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
โœ‰๏ธ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier
๐Ÿ’ฌ Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via Whatsapp. App 'NH GOOI AAN' naar 0888505651

Whatsapp