Amsterdam

OM: "Joël H. goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw"

3 april 2020, 14.07 uur · Door AT5

Whatsapp

AMSTERDAM - Joël H. (23) - beter bekend als rapper JoeyAK - zou volgens justitie kokend water hebben gegoten in de nek van een vrouw die werd ontvoerd uit Amsterdam-Noord. De rechtbank oordeelde vandaag dat hij 90 dagen langer vast moet blijven zitten. 

Politie Amsterdam

De rapper wordt ervan verdacht de vrouw te hebben ontvoerd en gemarteld, samen met vier vrienden. Zij blijven langer in de cel zitten, in afwachting van het proces.

Kinderen

Het 31-jarige slachtoffer werd op Oudejaarsdag ontvoerd vanuit Amsterdam-Noord, samen met haar twee kinderen (3 en 7 jaar). Volgens de vrouw speelde H. daarin een leidende rol. Hij zou haar bovendien negen keer hebben geslagen met een vuurwapen op haar hoofd en knie. De kinderen zouden het martelen niet hebben gehoord, omdat ze op een bovenverdieping verbleven.

Arrestatieteam

Op Nieuwjaarsdag bevrijdde een arrestatieteam de vrouw en haar kinderen uit een woning in Almere. Volgens justitie had de vrouw letsel op haar hoofd en huid, ook zouden haar hals en rug roodverbrand zijn.

Tas gestolen

Zelf denkt het slachtoffer ontvoerd te zijn omdat ze een tas met geld heeft gestolen. In de tas, die naar verluidt het bezit was van een van de mannen, zou 100.000 euro hebben gezeten.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Whatsapp