Ga naar Content

Ook Telstar-trainer Jonker ziet niets in doorspelen na 1 juli

VELSEN-ZUID - Ook Telstar-trainer Andries Jonker ziet niets in het uitspelen van de competitie na 1 juli. "De praktische en juridische consequenties van na 1 juli doorspelen zijn niet te doen", aldus Jonker.

Pro Shots / Dennis Wielders - Foto:

"Je contract bij je eventuele nieuwe club gaat in. Hoe gaat dat financieel? Gaat je oude club je dan nog een maand betalen en gaat je nieuwe club dan wachten? Misschien heb je je huis opgezegd. Alles is afgesteld op een move. Niet alleen voor individuen, maar ook voor de samenstelling van teams bij clubs", aldus Jonker.

"Waarom praten wij niet over het uitspelen van de competitie voor 1 juli?"

Telstar trainer andries jonker

De trainer ziet nog steeds mogelijkheden om in de maand juni de compitie af te maken. "Wat ik niet snap, waarom praten wij niet over het uitspelen van de competitie voor 1 juli? Stel dat wij op 28 april weer mogen trainen. Dan zou je met gemak op 1 juni weer wedstrijden kunnen spelen. Op voorwaarde natuurlijk dat niemand zijn gezondheid in gevaar komt", laat Jonker weten. 

De Amsterdamse trainer vindt dat er natuurlijk alleen gespeeld kan worden als beide teams coronavrij zijn en dan waarschijnlijk zonder publiek.

Lees ook