Sport

Kevin Visser tekent tot 2022 bij FC Volendam

3 april 2020, 17.45 uur · Door Redactie

Whatsapp

VOLENDAM - Aanvoerder Kevin Visser voetbalt de komende twee seizoenen nog voor FC Volendam. De optie in zijn in 2021 aflopende contract is gelicht. Bovendien wordt Visser jeugdtrainer bij de FC, zo maakte de club vrijdag bekend.

Pro Shots / Jeroen Schreur
Pro Shots / Jeroen Schreur

De 31-jarige Visser kwam in de zomer van 2016 over van Helmond Sport. Sinds die tijd is hij een vaste waarde in Volendam. In totaal speelde hij 128 wedstrijden waarin hij 13 doelpunten maakte. 

Quote

"Ik ben blij met de kans om mij als beginnend trainer te ontwikkelen"

fc volendam-speler Kevin visser

"Het voelt voor mij als een enorme waardering dat de club langer met mij door wil. Daar ben ik dan ook trots op", vertelt Visser op de clubsite. "Daarnaast ben ik blij met de kans om mijzelf verder te ontwikkelen als beginnend trainer. Ik kijk ernaar uit om de aspecten die wij bij het eerste trainen ook over te brengen op onze talenten in de jeugdopleiding, zodat zij alvast kunnen wennen aan de spelprincipes en wat daarbij komt kijken."

Quote

"Kevin vervult een hele belangrijke leidersrol bij Volendam"

Technisch directeur fc volendam jasper van leeuwen

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is verheugd over de verlengde verbintenis met Visser. "Kevin draagt niet slechts de aanvoerdersband, ook in de kleedkamer en daarbuiten vervult hij een heel belangrijke leidersrol. Hij is een sleutelspeler voor ons team en verlengstuk van Wim Jonk op het veld. Het mooie is dat Kevin nog steeds iedere dag beter wil worden en daarom zelfs op latere leeftijd nog stappen weet te maken."

Komst Wim Jonk

Vorige zomer leek Visser te gaan vertrekken uit Volendam. Hij vroeg toen zelf ontslag aan, omdat hij niet onder dezelfde voorwaarden één seizoen wilde verlengen bij FC Volendam. Met de komst van trainer Wim Jonk en zijn staf draaide de wind. Zowel de routinier als Het Nieuwe Oranje zagen een langere samenwerking zitten, waarop partijen tot overeenstemming kwamen over een verbintenis voor twee jaar met een optie voor een derde seizoen. 

Whatsapp