Ga naar Content

Boy Deul langer bij FC Volendam: "Hij heeft ons weten te overtuigen"

VOLENDAM - Aanvallende middenvelder Boy Deul heeft zijn contract bij FC Volendam met een jaar verlengd. Hij ligt nu tot de zomer van 2021 vast bij Het Nieuwe Oranje. Er is een optie voor nog een seizoen daarna.

Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

"Ik ben blij dat FC Volendam het vertrouwen in mij heeft om met mij door te willen gaannu is hij in fysiek en mentaal opzicht misschien wel sterker dan ooit. Qua techniek en spelinzicht kon er sowieso al geen discussie zijn over Boy. ", zegt Deul op de website van de club.

"Ik ben voornemens om het komende seizoen nog harder te strijden en mijn kwaliteiten te uiten op het veld. Samen als team zullen wij er alles aan doen om het beste neer te zetten in deze competitie, zodat we stappen kunnen blijven maken en mooie dingen kunnen bereiken."

"Alles overziend heeft hij ons de afgelopen maanden weten te overtuigen dat hij een toegevoegde waarde blijft voor FC Volendam"

Technisch directeur Jasper van Leeuwen

Na zijn eerste periode bij Volendam kwam Deul uit voor Willem II, Bayern München II, Veendam, FC Emmen, Stal Kamjanske (Oekraïne) en Pafos FC (Cyprus). In 2018 keerde de Amsterdammer terug. Dit seizoen scoorde Deul één keer en gaf hij vijf assists in twaalf wedstrijden.

Toegevoegde waarde

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij hoe goed Deul terugkwam na zijn blessure. "Nu is hij in fysiek en mentaal opzicht misschien wel sterker dan ooit. Qua techniek en spelinzicht kon er sowieso al geen discussie zijn over Boy.  Alles overziend heeft hij ons de afgelopen maanden weten te overtuigen dat hij een toegevoegde waarde blijft voor FC Volendam. Met zijn ervaring, rendement en inzetbaarheid op meerdere posities verwachten wij dat de club nog veel plezier aan Boy gaat beleven", aldus Van Leeuwen.