Ga naar Content

Uitstel van betalingen voor Heemsteedse ondernemers, stichtingen en verenigingen

HEEMSTEDE - Heemsteedse ondernemers kunnen uitstel van betalen van belastingen krijgen. Dat is één van de maatregelen die Heemstede heeft genomen om ondernemers, stichtingen en verenigingen financieel te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

Foto: Adobe Stock

De gemeente Heemstede biedt naast de rijks- en provinciale regelingen een aantal aanvullende lokale maatregelen om ze te ondersteunen.

Ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen kunnen een aanvraag doen om de betaling van alle gemeentelijke belastingen (waaronder ook precario en marktgelden) uit te stellen tot 1 oktober 2020. Daarvoor is een aanvraagformulier.

Betalen van huur

Ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen die betalingen verschuldigd zijn aan de gemeente kunnen een verzoek voor uitstel indienen via [email protected]. Denk hierbij aan het betalen van huur voor gebruik van gemeentelijke gebouwen.

Activiteiten die niet kunnen doorgaan maar waarvoor al kosten zijn gemaakt, kunnen worden vergoed via de toegekende subsidie. De subsidieontvanger kan een verzoek voor een tegemoetkoming in de kosten indienen via [email protected].

Corona in Haarlem
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier
👥 Word lid van de Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en Omgeving en krijg updates in je tijdlijn