Sport

Voetballer van Iperen: "Wij moeten ons op komend seizoen gaan richten"

26 maart 2020, 15.12 uur · Aangepast 26 maart 2020, 16.03 uur · Door Redactie

Whatsapp

DEVENTER- Als het aan voetballer Donny van Iperen ligt dan worden de voetbalcompetities voor dit seizoen beeïndigd. "Sportief gezien wil ik graag spelen, maar ik denk dat wij ons op komend seizoen moeten gaan richten. Ik heb liever dat wij wat minder risico nemen en op 1 juli de voorbereiding voor komend seizoen beginnen dan dat wij nu ten koste van alles wedstrijden gaan spelen", laat de voetballer uit Sint Pacras weten.

Pro Shots / Erik Pasman
Pro Shots / Erik Pasman

Donny van Iperen speelt dit seizoen voor Go Ahead Eagles. De voetballer kreeg deze week te horen dat vanwege de coronacrisis zijn aflopende contract niet zal worden verlengd. "De club wil eerst weten wat de schade is en dan vervolgens het spelersbudget gaan bepalen. Overigens wil dit niet zeggen dat er geen toekomst meer voor mij is in Deventer. Go Ahead Eagles wil eerst meer duidelijkheid hebben", aldus van Iperen.

Quote

"De club wil eerst weten wat de schade is"

voetballer donny van iperen

Voor Van Iperen kwam de mededeling niet als een verrassing. "Het zou natuurlijk gek zijn als een voetbalclub mensen gaat vastleggen terwijl er over de hele wereld mensen hun baan verliezen", aldus Van Iperen. 

Als het aan de voetballer ligt wordt er dit seizoen dus niet meer gevoetbald. "Dan hebben wij meer tijd en hopelijk hebben wij dan geen coronavirus meer. Op die manier is het veiliger en fijner om je werk te doen", laat Van Iperen weten.

De verdediger speelde van 2016 tot 2019 bij Telstar. Hij was dit seizoen bezig aan zijn eerste seizoen bij Go Ahead Eagles.

Whatsapp