Ga naar Content

Emotionele KLM-purser zingt passagiers toe tijdens vlucht: "This is for you"

KLM-purser Marloes van der Meijs-Felix wilde haar passagiers op haar voorlopig laatste vlucht op een andere manier groeten dan gebruikelijk. In plaats van een standaard praatje stal het bemanningslid de show met haar vertolking van 'When will I see you again' van The Three Degrees.

Zingende KLM-purser - Foto: Instagram Marloes Felix

Door luchtvaartverslaggever Doron Sajet

Een video van het lied deelde de purser op haar eigen Instagram, maar werd ook geplaatst op de Facebookpagina van de Texelse Corina van de Wetering. Van De Wetering noemt Marloes een held en vertelt dat ze de toegezongen passagiers terug naar Tel Aviv brengt en gestrande Nederlanders komt ophalen. Volgens de Texelse moet de bemanning eerst in bewaakte quarantaine in Israël, voordat ze weer terug kan keren.

Rollercoaster

Marloes zelf plaatst onder haar video op Instagram dat het lied voor iedereen is die door dezelfde rollercoaster gaat. KLM brengt vanwege de coronacrisis het aantal vluchten terug tot slechts 10 procent van de normale operatie. Vanaf zondag begint officieel het zomerseizoen in de luchtvaart. Voor de crisis vloog KLM naar 171 wereldwijde bestemmingen, dat wordt voorlopig teruggebracht naar 57.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Corona in Noord-Holland
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier