Ga naar Content

Korpershoek spreekt supporters toe: "Blijf elkaar steunen"

VELSEN-ZUID - Telstar-speler Frank Korpershoek heeft zich uitgesproken over de situatie rondom het coronavirus. Via de sociale kanalen van zijn club laat de aanvoerder weten dat de mensen vooral naar de deskundigen moeten blijven luisteren. Ook spreekt hij zijn waardering uit naar de mensen die met gevaar voor eigen gezondheid blijven werken. 

Foto: Pro Shots/Remko Kool

"Bizarre tijden zijn aangebroken", begint de 35-jarige Korpershoek de video. "De tijd waarin het coronavirus door de wereld heen dendert. Het is belangrijk dat we de adviezen van de mensen die daar verstand van hebben ook daadwerkelijk naleven. Zoek elkaar zo min mogelijk op en blijf op afstand."

Korpershoek benadrukt dat sociaal contact wel belangrijk is, maar dat je dat op dit moment via internet moet onderhouden en vooral niet fysiek. Daarnaast deelt hij een pluim uit aan 'de mensen die met gevaar voor eigen gezondheid hun werk doen om te zorgen dat wij ons leven kunnen blijven leiden'. 

Stay safe

"Blijf samen en blijf elkaar steunen. Stay safe, en hopelijk zien we elkaar snel in het stadion", sluit hij af. Bekijk de boodschap van de Telstar-captain hieronder. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.