West-Friesland

NL
V

Verzoek van Deen Supermarkten: kom in je eentje boodschappen doen

17 maart 2020, 09.58 uur · Aangepast 17 maart 2020, 19.07 uur
Door Redactie · Foto: AdobeStock

HOORN - Waar mogelijk moeten we 1,5 meter afstand van elkaar bewaren, zo stelt een coronamaatregel van het kabinet. Dat geldt ook als je naar de supermarkt gaat. Deen Supermarkten verzoekt klanten om zoveel mogelijk alleen boodschappen te komen doen. 

"Wij willen iedereen, met pijn in ons hart, vragen om bezoek aan onze winkel niet meer te zien als een (gezins)uitje om gezellig boodschappen te doen", zo meldt de West-Friese supermarktketen. 

Door de sluiting van de horeca verwacht Deen dat de druk op de supermarkten groter zal worden. "Onze medewerkers gaan er alles aan doen om alles goed te laten verlopen. Maar jullie kunnen ons daar bij helpen."

Quote

"Onze medewerkers gaan er alles aan doen het goed te laten verlopen. Jullie kunnen ons daarbij helpen."

Oproep aan klanten van Deen Supermarkten

Gisteren vertelde directeur Leendert van Eck bij June tot Twaalf op NH Radio over de toegenomen drukte."Mensen moeten nu thuis koken en het thuis gezellig maken en dat betekent dat iedereen wel meer boodschappen bij de supermarkt doet."

Het kan voorkomen dat een schap leeg is, maar dat is volgens Van Eck van korte duur. "Op de kerst zijn we altijd voorbereid, maar hier waren we niet op voorbereid", vertelt hij. "Uiteindelijk wordt ieder vak weer aangevuld binnen één of twee dagen, dus mensen hoeven daar echt geen zorgen over te maken."

Zie hieronder de mededeling van Deen Supermarkten.

Jullie hebben allemaal ongetwijfeld het nieuws gelezen dat nu ook de scholen en de horeca als gevolg van de Corona...

Posted by DEEN Supermarkten on Monday, March 16, 2020

Corona in Noord-Holland
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier