Start van hoofdcontent

IJMOND

nl

Zwembad IJmuiden dicht, geen recreatiezwemmen in Heemskerk

13 maart 2020, 14.40 uur · Door Redactie

Zwembad de Heerenduinen in IJmuiden gaat per direct dicht in verband met het coronavirus. In Heemskerk gaat het recreatie- en discozwemmen niet door. 

Google Maps

Het schoolzwemmen in IJmuiden gaat wel door, zo lang de scholen open zijn. Het zwembad blijft zeker tot en met 2 april dicht voor alle andere activiteiten.

Zwembad de Waterakkers in Heemskerk meldt dat het recreatiezwemmen niet doorgaat. Het baanzwemmen en schoolzwemmen zal echter niet worden afgelast. Wel worden ouders met verkouden kinderen opgeroepen deze niet naar het zwembad te brengen.

"Ouders worden verzocht bij twijfel je kind thuis te houden", laat het zwembad weten. Zwemkaarten worden met een week verlengd als een kind noodgedwongen thuis moet blijven. 

Sportfondsenbad

In Beverwijk blijft het Sportfondsenbad gewoon open. Wel worden ouders opgeroepen niet meer dan twee begeleiders mee te sturen bij het afzwemmen of bij zwemlessen. Het zwembad zegt soepel om te gaan met afzeggingen. 

Meer nieuws uit de IJmond?

➡️ Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit de IJmond, speciaal voor IJmonders. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws!  

➡️ Stuur een mail naar onze verslaggevers via ijmond@nhnieuws.nl

➡️ Volg het laatste nieuws altijd via NHNieuws.nl/IJmond