Ga naar Content

Ouder Amstelveen College besmet met coronavirus

AMSTELVEEN - Een ouder van een leerling van het Amstelveen College is besmet met het Corona-virus. De GGD meldt dat de bewuste persoon na de besmetting niet op de school is geweest. Familieleden zijn ook niet besmet, maar zij blijven uit voorzorg thuis.

Foto: Adobe Stock

Dat meldt mediapartner RTV Amstelveen. In een brief aan de ouders van de leerlingen schrijft de GGD dat nu geen verdere maatregelen nodig. Tevens zijn er geen redenen om aan te nemen dat het coronavirus zich zal verspreiden via de school. Het Amstelveen College blijft daarom gewoon open.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu maakte woensdagmiddag bekendgemaakt dat er geen nieuwe coronabesmettingen zijn in onze regio. Dat betekent dat voor zowel Amstelveen als Aalsmeer de teller nog steeds op twee staat. In Uithoorn, Haarlemmermeer en Ouder-Amstel zijn nog geen gevallen bekend.

Vandaag zijn 121 nieuwe mensen positief getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het coronavirus. Daarmee komt het totaal positieve testen in Nederland op 503. Het aantal nieuwe positieve testen is hoger dan de afgelopen dagen. Een deel van de toename is te verklaren door het zorgonderzoek dat de afgelopen dagen in Noord-Brabant is uitgevoerd. Daarnaast is er een vijfde persoon aan de ziekte overleden. Het gaat om een persoon van 68.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!