Ga naar Content

Wederom streep door broederstrijd Joey en Jamie Jacobs

WIJDEWORMER - Maandagavond staat het duel tussen Jong AZ en SC Cambuur op het programma. Kenners zullen weten dat dat normaal gesproken bovendien een broederstrijd tussen Jamie Jacobs (Cambuur) en Joey Jacobs (Jong AZ) oplevert. Daar kan echter een streep door; Joey zal het duel met de Friezen maandagavond moeten missen door een schorsing. 

De jongste van de twee broers pakte tijdens het inhaalduel tegen Almere City namelijk zijn vijfde gele kaart van dit seizoen. Voor de tweede keer dit seizoen komt daardoor een van de twee broers niet in actie tegen de ander. Jamie was eind november tijdens de heenwedstrijd geblesseerd en miste destijds het treffen tussen Cambuur en Jong AZ. 

"Ja, dat is jammer", erkent Joey (19). "Ik had deze wedstrijd natuurlijk omcirkeld op de kalender. De hele familie ook, dus de kaartjes waren al gereserveerd. Het is zuur dat ik deze wedstrijd niet kan spelen, maar dan moeten we maar vaker tegen elkaar gaan spelen. Hopelijk in de eredivisie."

Jong AZ - SC Cambuur begint maandagavond om 20.00 uur. Na afloop zullen interviews op onze site en onze sociale media verschijnen.