Start van hoofdcontent

Amsterdam

NL
V

Politie weet wie man is die geslachtsdeel toonde in trein

9 maart 2020, 09.40 uur · Door Redactie

AMSTERDAM - De man die eind vorig jaar in een trein zijn geslachtsdeel heeft laten zien aan een vrouw, is herkend. Dat meldt de politie. De man is nog niet aangehouden. "We gaan nu over tot opsporing."

AT5 - AT5

Het slachtoffer maakte met haar telefoon beelden van de man terwijl hij zich betastte. De politie verspreidde de beelden vorige week, waarbij de verdachte onherkenbaar werd gemaakt. Hij kreeg een week de tijd om zich te melden, maar deed dat niet.

Herkenbaar

Daarom verspreidde de politie gisteren dezelfde beelden, maar nu was de man wel duidelijk in beeld te zien. Dat heeft resultaat gehad, meldt de politie. Er kwamen meerdere tips binnen, waaronder een herkenning. Waar de man vandaan komt, is niet bekendgemaakt. 

De man achtervolgde op 8 december in de ochtend de vrouw als zij van station Amsterdam Zuid op de sprinter richting Utrecht stapt. Hij ging in dezelfde coupé zitten. 

Tegenover haar zitten

Eerst zat de schennnispleger aan de andere kant van het gangpad, maar hij ging al snel tegenover het slachtoffer zitten. Ze voelde zich onveilig en besloot hem met haar telefoon te filmen. De vrouw keek vervolgens naar buiten en zag in de weerspiegeling van het raam dat de man zichzelf aan het betasten is.

Hoewel het slachtoffer hem meerdere keren vroeg om te vertrekken, deed hij dit niet en bleef hij met zijn geslachtsdeel spelen. Uiteindelijk ging de man aan de andere kant van het gangpad zitten, waarna de vrouw weg durfde te lopen. Ze kreeg daarbij een klap op haar billen. 

Omdat de man is herkend, heeft NH Nieuws een eerdere publicatie hierover verwijderd.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!