Ga naar Content

Vijf nieuwe besmettingen met het coronavirus in Noord-Holland

NOORD-HOLLAND - In Noord-Holland zijn vijf nieuwe besmettingen met het coronavirus. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezond en Milieu (RIVM). Daarmee komt het totaal in de provincie op 22 besmettingsgevallen.

Adobe Stock - Foto: Adobe Stock

Op dit moment zijn de meeste besmettingen gemeld in Amsterdam. Daar zijn zes mensen positief getest op het virus. In Amstelveen is één besmetting, net als in Waterland.

Na Amsterdam zijn de meeste besmettingen in Beverwijk. Daar zijn vier mensen besmet met het virus. In Zaanstad gaat het om twee besmettingsgevallen. Ook in Haarlem zijn twee mensen positief getest. In Bloemendaal en Heemstede is één besmetting gemeld.

Lees ook

In het Gooi zijn op drie plekken besmettingen gemeld. In de gemeente Gooise Meren gaat het om twee besmettingsgevallen. In zowel Huizen als Blaricum is één persoon positief getest.

Landelijke cijfers

In totaal zijn er volgens het RIVM 265 besmettingsgevallen in Nederland. Dat zijn 77 nieuwe patiënten ten opzichte van een dag eerder. Ook zijn vandaag twee personen met het coronavirus overleden. Daarmee komt het totaal aantal overleden patiënten op drie.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!