Ga naar Content

Stengs krijgt reacties op straat: "Klote voor ons"

WIJDEWORMER - Er wordt weer enthousiast over Calvin Stengs gesproken. De aanvaller van AZ stak na de winterstop in mindere vorm, maar toonde afgelopen zondag tegen Ajax weer zijn klasse. Een gesprek met de aanvaller uit Amsterdam over z'n vorm, kritiek en de titel. "Als we aan het einde maar niet zeggen dat we er niet alles voor hebben gedaan."

Na de puike prestatie van AZ tegen de Amsterdammers zijn de Alkmaarders een belangrijke titelkandidaat. En dat kreeg Calvin Stengs afgelopen week wel te horen als hij op straat liep. "Ik woon in Amsterdam en af en toe krijg je een reactie. Mensen zeggen dan klote voor ons."

Bekijk hieronder het gesprek met Calvin Stengs. Tekst loopt door onder de video. 

Gesprek met Calvin Stengs over zijn vorm en de titel - NH Nieuws

Voor de winterstop spraken fans en media lovend over Stengs. De aanvaller debuteerde ook voor Oranje en alles was fantastisch wat hij deed. Na de winterstop speelde hij minder opvallend en namen de kritieken toe. "Dat hoort erbij. Ik ben nog jong en dan heb je soms ups en downs. Tuurlijk wil ik wel wat met die kritiek doen, maar ik hecht er ook niet te veel waarde aan."

"Ik ben nog jong en dan heb je soms ups en downs"

AZ-speler Calvin Stengs

Sinds de overwinning op Ajax is AZ een zeer groot kanshebber voor de titel. In Alkmaar proberen ze daar rustig en nuchter onder te blijven. "We hoeven niet van de daken te schreeuwen dat we titelkandidaat zijn. Al zijn we het wel, want we staan daar wel."

AZ - ADO Den Haag begint zaterdagavond om 18.30 uur. Reacties vind je na afloop van de wedstrijd op de sociale platformen van NH Sport.

Lees ook