Haarlemmermeer

Hoofddorper (19) belandt in sloot tijdens mishandeling door oude bekende

27 februari 2020, 11.17 uur · Door Redactie

Whatsapp

HOOFDDORP - En 19-jarige Hoofddorper is gisteren op straat mishandeld door een bekende met wie hij het al langer aan de stok heeft. 

Google Streetview
Google Streetview

Het slachtoffer liep rond 13.00 uur met een vriend over de Graan voor Visch richting de Nieuweweg. Bij het passeren van een voor een winkel geparkeerde auto, werd hij herkend door een van de inzittenden van die auto. Die man stapte uit en ging achter de Hoofddorper aan. 

Kort daarna stapte er nog een man uit de auto, die ook achter de Hoofddorper aanging. De daaropvolgende ruzie ontaardde al snel in een mishandeling, waarbij het slachtoffer meerdere keren geslagen en gestompt werd. Uiteindelijk viel hij in een sloot.

Aanhoudingen

De gealarmeerde politie kon de twee verdachten al snel aanhouden. De mishandelde man is uit de sloot getrokken en door ambulancepersoneel nagekeken. Voor zover bekend heeft hij op een nat pak na niets aan de mishandeling overgehouden. 

Tegenover de politie verklaarde hij later dat er zou zijn gedreigd met een scherp voorwerp, maar dat werd - ondanks de inzet van een politiehond - niet gevonden. De politie onderzoekt wat zich exact heeft afgespeeld. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Whatsapp