Ga naar Content

Vergevorderde gesprekken Goudmijn en AZ over trainerschap beloften

ALKMAAR - De kans is groot dat Kenneth Goudmijn de nieuwe trainer wordt van Jong AZ. Goudmijn, die in het verleden voor AZ voetbalde en momenteel actief is als jeugdtrainer bij de eredivisionist, is met de Alkmaarders in gesprek en de gesprekken verlopen goed. 

Foto: NH Sport / Erik-Jan Brinkman

Dat meldt de 49-jarige Heerhugowaarder op de radio bij NH Sport. "Je kunt het al met een dik potlood opschrijven", zegt Goudmijn, die tijdens de radio-uitzending de analist was van verslaggever Erik-Jan Brinkman. "Er zijn gesprekken gaande met AZ en die verlopen vooralsnog goed." Goudmijn heeft echter nog niet de papieren om in zijn eentje voor de groep te kunnen staan. Grote kans is dat hij een duo gaat vormen met Michel Vonk, die wel over de juiste papieren beschikt. 

Vonk vormt dit seizoen samen met Koen Stam het trainersduo van de beloftenploeg van de Alkmaarders. Stam gaf al eerder aan na dit seizoen te gaan stoppen met deze functie. Het is nog niet bekend of Vonk trainer blijft bij de Alkmaarse talenten. Jong AZ verloor maandagavond overigens met 2-4 van FC Eindhoven. 

Lees ook