Ga naar Content

Lang geblesseerde Van der Gragt terug in selectie Oranje Leeuwinnen

HEERHUGOWAARD - Na lange afwezigheid keert Stefanie van der Gragt terug in de selectie van de Nederlandse voetbalvrouwen. Bondscoach Sarina Wiegman voegt de Heerhugowaardse samen met Lieke Martens bij de selectie in aanloop naar het ‘Tournoi de France', dat de Oranjevrouwen spelen van 2 tot en met 10 maart. 

Foto: Pro Shots / Remko Kool

Van der Gragt stond maandenlang aan de kant in verband met een knieblessure. Onlangs maakte de 63-voudig international haar rentree bij FC Barcelona. De laatste keer dat Van der Gragt het oranjeshirt aantrok was op 3 september. De Leeuwinnen speelden toen een oefenwedstrijd tegen Turkije, die met 8-0 gewonnen ging. 

Ajax-speelster Liza van der Most zit niet bij de selectie. De verdedigster raakte op 14 februari in duel met ADO Den Haag geblesseerd en zal de rest van het seizoen niet meer in actie komen. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Tournoi de France

Nederland neemt het tijdens het toernooi in Frankrijk op tegen drie landen uit de top-tien op de wereldranglijst. Op woensdag 4 maart is om 19.00 uur eerst Brazilië de tegenstander. Op zaterdag 7 maart speelt het team van Wiegman om 19.00 uur tegen Canada en op dinsdag 10 maart sluiten de vrouwen af tegen Frankrijk (21.00 uur). 

Lees ook