Start van hoofdcontent

SANTPOORT-NOORD

nl

Gewonde bij steekpartij in Santpoort-Noord: vier verdachten gepakt, onder wie slachtoffer

24 februari 2020, 14.32 uur · Aangepast 24 februari 2020, 15.43 uur · Door Redactie

SANTPOORT-NOORD - Bij een steekpartij aan de Dinkgrevelaan in Santpoort-Noord is vanmiddag iemand gewond geraakt. Net als drie andere verdachten is ook het slachtoffer aangehouden. 

Inter Visual Studio/Michel van Bergen

Dat laat een politiewoordvoerder aan NH Nieuws weten. De steekpartij vond plaats in een school.

De politie bevestigt wel dat er vier verdachten zijn aangehouden. Het gaat om drie jongens van 15, 17 en 19 jaar oud. Een 21-jarige man is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Ook hij wordt door de politie als verdachte beschouwd.

Wel laten getuigen aan NH Nieuws weten dat er rond de school aan de Duin- en Kruidbergerweg veel hulpdiensten op de been zijn. Behalve een ambulance en een traumateam lopen er ook agenten in kogelwerende vesten rond de school.

Signalement verdachte

Uit een Burgernet-oproep blijkt dat er voor een geweldsincident aan de Dinkegrevelaan in Santpoort-Noord een man wordt gezocht. Het gaat om blanke man met atletisch postuur. Hij draagt een blauwe spijkerbroek, een grijs vest, een donkere jas en een grijze pet.

Wie hem ziet of denkt te zien, wordt gevraagd 112 te bellen.  

Meer nieuws uit de IJmond?

 

➡️ Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit de IJmond, speciaal voor IJmonders. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws!  

 

➡️ Stuur een mail naar onze verslaggevers via ijmond@nhnieuws.nl

 

➡️ Volg het laatste nieuws altijd via NHNieuws.nl/IJmond