Ga naar Content

Flitsen van AZ - PEC Zwolle en Heracles Almelo - Ajax te horen op NH Radio

AMSTERDAM - Terwijl er op deze winderige zondag veel amateurwedstrijden zijn afgelast, komen eredivisionisten AZ en Ajax wel in actie tijdens storm Ellen. Flitsen van beide duels zijn te horen bij de verschillende programma's op NH Radio. 

Foto: Pro Shots / Andy Zuidema

AZ trapt om 14.30 uur in eigen huis af tegen PEC Zwolle. Een overwinning is noodzakelijk voor de Alkmaarders, die vorige week relatief kansloos onderuit gingen bij FC Twente (2-0). Verslaggever Marijn Willems is aanwezig in het AZ-stadion. Tijdens het radio-programma Helemaal NH zal hij meermaals te horen zijn om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij AZ - PEC Zwolle. 

Heracles Almelo - Ajax

Vanaf 16.45 uur is het de beurt aan koploper Ajax. De ploeg van trainer Erik Ten Hag gaat op bezoek bij Heracles Almelo. De Almeloërs zijn een lastige klant voor Ajax, want de laatste twee ontmoetingen in Overijssel eindigden beide in een zege voor de thuisploeg. Of Ajax dit keer wel met de drie punten terug kan reizen naar Amsterdam, hoor je in flitsen van verslaggever Edward Dekker op NH Radio tijdens de programma's Helemaal NH en NH Sport. 

Iedere zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur is het op NH Radio tijd voor NH Sport. Presentatie: Rob Mooij en Stef Swagers. Tips? Mail naar [email protected] of volg ons op Twitter: @nhsport_.