Ga naar Content

Onafhankelijke Hatzidiakos zit in 'lekkere fase' van zijn herstel

WIJDEWORMER - Van de krukken heeft Pantelis Hatzidiakos afscheid genomen. De centrale verdediger werkt gestaag aan zijn comeback en hoopt deze zomer weer topfit te zijn. "Ik mik op het begin van het nieuwe seizoen."

Eind november in de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado raakte Hatzidiakos zwaar geblesseerd aan zijn linkerknie, gescheurde kruisband. "Ik kon het niet geloven toen ik op de brancard lag. Ik hoopte stiekem dat het meeviel. Het is gewoon een zware blessure, maar de volgende dag zei ik gelijk tegen de fysio dat het dag één was van mijn revalidatie."

Nu, bijna drie maanden later, werkt de optimistische Griek dagelijks met fysiotherapeut Frank Renzenbrink aan zijn herstel. "Ik zit nu in een best wel lekkere fase. Ik ben niet meer afhankelijk van andere mensen. De periode hiervoor was moeilijk, dat komt ook omdat ik eigenwijs ben."

Bekijk hieronder de reportage van de revalidatie van de openhartige Griekse verdediger.

Reportage revalidatie Pantelis Hatzidiakos - NH Nieuws

Zonder Hatzidiakos begint AZ - PEC Zwolle zondagmiddag om 14.30 uur. Flitsen van dat duel hoor op je op NH Radio. Na afloop verschijnen de reacties van de Alkmaarse hoofdpersonen op www.nhsport.nl en onze sociale kanalen.

Lees ook