Sport

LIVE NH Sport: Telstar - MVV Maastricht en Helmond Sport - Jong Ajax

21 februari 2020, 11.30 uur · Aangepast 21 februari 2020, 17.15 uur · Door Redactie

Whatsapp

AMSTERDAM - Telstar en Jong Ajax snakken naar een overwinning. De Velsenaren spelen vrijdagavond thuis tegen MVV Maastricht. De Amsterdamse talenten gaan op bezoek bij Helmond Sport. Je kunt beide wedstrijden tussen 19.00 en 22.00 uur op de radio volgen bij NH Sport.

Pro Shots/Paul Roling
Pro Shots/Paul Roling

Telstar heeft voor eigen publiek iets recht te zetten. De smadelijke 1-7 nederlaag tegen NEC ligt nog vers in het geheugen. Bovendien haalde de ploeg van trainer Andries Jonker slechts één punt uit de laatste drie duels, waardoor Telstar is afgezakt naar de elfde plaats in de eerste divisie. MVV staat twee plekken lager, maar boekte afgelopen zondag wel een klinkende 3-0 zege op Go Ahead Eagles. 

De ziekenboeg is meer dan gevuld bij Telstar. Vooral aanvallend zijn er vraagtekens over de inzetbaarheid van Reda Kharchouch, Glynor Plet en Elayis Tavsan. Jonker breekt deze week dan ook zijn hoofd over hoe de voorste linie er tegen MVV Maastricht gaat uitzien.

Tekst gaat verder onder de video

NH Nieuws

Telstar - MVV Maastricht begint om 20.00 uur. Thomas Brood is de commentator in Velsen-Zuid en hij heeft fanatiek twitteraar en fan Adje Rem senior als side-kick naast zich op de perstribune.

Helmond Sport - Jong Ajax

De beloften van Ajax kregen in de laatste twee wedstrijden een stevige tik op de neus. Jong FC Utrecht droogde de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag met 7-2 af en afgelopen maandag bleek NAC Breda op De Toekomst met 4-2 te sterk.

Helmond Sport-uit lijkt een uitstekende kans op eerherstel. De Brabanders zijn de hekkensluiter in de eerste divisie en kregen op FC Dordrecht na de meeste doelpunten tegen. Het makkelijk scorende Jong Ajax is de nummer vier van de ranglijst en gaat bij een zege FC Volendam, dat maandag speelt, voorbij.

Rob Wanst is de verslaggever bij Helmond Sport - Jong Ajax. De aftrap in Helmond is om 20.00 uur. NH Sport is er elke vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Presentatie: Rob Mooij en Stef Swagers. Tips? Mail naar sport@nhsport.nl of volg ons op twitter @nhsport_

Maandag 24 februari is er een extra radio-uitzending van NH Sport. Je kunt tussen 19.00 en 22.00 uur de duels Jong FC Utrecht - FC Volendam en Jong AZ - FC Eindhoven volgen.

Whatsapp